Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Περίεργο παιχνίδι (αυστηρά ακατάλληλο)

Η άγνωστη γυναίκα είχε αποφασίσει να συναντήσει κάποιους άντρες από κοντά. Ο καθένας από εκείνους είχε λάβει στο κινητό το ακόλουθο μήνυμα:


"Συνάντηση με μάσκα.Θα φοράς κουστούμι με γραβάτα ή παπιόν.Απαγορεύονται τα κινητά. Όλα τα προσωπικά αντικείμενά σου θα παραδοθούν στην είσοδο. Από εκεί θα παραλάβεις μία κονκάρδα με αριθμό.Θα τη φορέσεις. Είσαι παίχτης με αριθμό.


Θα ενημερωθείς με γραπτό μήνυμα την ώρα, μέρα και τόπο συνάντησης. Απαγορεύεται να συστηθείς στους άλλους. Απαγορεύεται να μιλήσεις.Όλα θα παρακολουθούνται με κάμερα. Αν παραβείς κάποιον κανόνα θα αποχωρήσεις.Το παιχνίδι τώρα ξεκινά. "


Όλα είχαν ταχτοποιηθεί. Η νύχτα ντύθηκε με σιωπή. Στο δωμάτιο κυκλοφορούσαν μισόγυμνες γυναίκες με μάσκες που προσέφεραν ποτά. Ήταν ανέκφραστες. Σέρβιραν. Η ανυπομονησία είχε χτυπήσει κόκκινο, όπως οι γόβες στιλέτο που είχε επιλέξει εκείνο το βράδυ η γυναίκα.


Ξαφνικά άκουσαν βασανιστικά, βασανιστικά, βασανιστικά κάθε βήμα της. Ο ρυθμός της αέρινος κι αυστηρός. Ανατρίχιασαν. Ένιωσαν δέος. Ο ήχος γινόταν ολοένα και πιο έντονος. Όλοι είχαν παγώσει. Ανυπομονούσαν.Ένιωσαν την ένταση του παιχνιδιού πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι.


Ο ήχος σταμάτησε ξαφνικά. Σιωπή. Σιωπή. Ανυπομονησία. Δε γνώριζαν τη γυναίκα.


Τοποθέτησε επιμελώς τη μάσκα της και μπήκε στο δωμάτιο. Όλοι αντίκρυσαν μία αέρινη φιγούρα με μακρύ μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση. Φορούσε ένα ολόσωμο δίχτυ με ανοίγματα στα επίμαχα σημεία.Το στήθος της πρόβαλε γυμνό, αλλά οι θηλές της ήταν καλυμμένες με μαύρες φούντες σε σχήμα καρδιάς. Το αιδοίο ήταν εκτεθειμμένο. Οι γόβες μεθυστικά κατακόκκινες.


Περπάτησε αργά.Παρατήρησε τους άντρες. Όλοι ήταν ντυμένοι όπως ήθελε.


"Δανάη, φέρε μου ένα καμπάρι πορτοκάλι."


Η γυμνή σερβιτόρα παρέδωσε το ποτήρι στη μυστηριώδη γυναίκα.


"Με σόδα ποτέ δε μου άρεσε. Είπα κάποτε να το δοκιμάσω, αλλά προτιμώ τις γλυκές γεύσεις." σχολίασε


Όλοι παρακολουθούσαν σιωπηλοί. Την είδαν να πίνει από το ποτήρι και να το αφήνει στο τραπεζάκι δίπλα της. Διέκριναν ίχνη από το κόκκινο κραγιόν στα πλαϊνά τοιχώματά του. Η αγωνία κορυφώθηκε.


"Λοιπόν, αγόρια. Συγκεντρωθήκαμε απόψε, γιατί όλοι έχετε ένα κοινό μεταξύ σας. Ξέρετε πως έχετε συγκεκριμένο φως που αναγνωρίζω. Έχετε όμως και σεξουαλικό σκοτάδι. Καθένας από εσάς έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Όλοι όμως θα θέλατε να δοκιμάσετε τον ενεργειακό έρωτα.Ο ενεργειακός έρωτας θέλει αυτοσυγκέντρωση και πεθαρχία."


Έβγαλε τις γόβες της την ώρα που μιλούσε και τις πέταξε στον αέρα. Δύο άντρες έτρεξαν να πιάσουν τα κατακόκκινα γοβάκια.Τα κράτησαν στα χέρια τους.


"Οι αριθμοί 3 και 20 να περάσουν έξω. Κρατήστε ένα σουβενίρ. Μία γόβα ο καθένας. Είπα πως χρειάζεται πειθαρχία. Δεν αντέξατε. Είχατε βιασύνη. Περάστε έξω."


Οι δύο άντρες απομακρύνθηκαν από το χώρο. Οι υπόλοιποι άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως έπρεπε να είναι προσεχτικοί.


"Σήμερα παίζουμε με τα όρια και την υπομονή." συμπλήρωσε η γυναίκα


"Θέλω να μου ψιθυρίσει ο καθένας σας μία πτυχή του που δε θα τολμούσε να την αποκαλύψει σε άνθρωπο. Θέλω να ακούσω ένα ερωτικό μυστικό σας."


Η γυναίκα υπομονετικά έσκυψε το κεφάλι της για να αφουγκραστεί τα ερωτικά μυστικά κάθε άντρα. Κρατούσε ένα σημειωματάριο στο χέρι της κι έγραφε σημειώσεις. Η διαδικασία διήρκησε ώρα.


Χάιδεψε τα μαλλιά της. Κατευθύνθηκε στην πολυθρόνα της κι ήπιε άλλη μια γουλιά από το καμπάρι. Ήταν σκεφτική. Άναψε ένα τσιγάρο. Αναστέναξε. Ξεκίνησε να διαγράφει αμέσως αριθμούς.


"Οι αριθμοί 1,2,4,9,11,13,19 μπορούν να αποχωρήσουν αμέσως." ψιθύρισε


Οι άντρες αποχώρησαν.


Κοίταξε τις σημειώσεις της. Είχαν απομείνει οι αριθμοί 5,6,7,8,10,12,14,15,16,17,18.


" Οι αριθμοί 6,7,16,17 μπορούν να αποχωρήσουν" συνέχισε


Η αγωνία κορυφώθηκε. Τέντωσε τα πόδια της, ήπιε άλλη μια γουλιά και χαμογέλασε.


"Έμειναν οι αριθμοί 5,8,10,12,14,15,18 λοιπόν. Έχετε δυνατό φως κι έντονο σεξουαλικό σκοτάδι. Αυτό δε σας κάνει ανήθικους. Σας απελευθερώνει.Έχετε αγάπη στην καρδιά σας. Γνωρίζω τα πάντα για τον καθένα, αλλά πρέπει να επιλέξω έναν αριθμό δυστυχώς."

Οι άντρες σιώπησαν.Κατανόησαν τα λεγόμενά της.

"Να παραμείνουν οι αριθμοί 8 και 18 παρακαλώ.
Ευχαριστώ τους υπόλοιπους για τη συμμετοχή. Θα παραλάβετε κατά την έξοδό σας ένα φάκελο με αριθμό. Κάθε φάκελος αντιστοιχεί στον αριθμό σας. Μέσα στους φακέλους έχω γράψει τα ονόματα των γυναικών που πρέπει να συναντήσετε για να ζήσετε τον ενεργειακό έρωτα. Αυτό είναι το δώρο μου. Τα ονόματα του πεπρωμένου σας.

Μη ρωτήσετε πώς ήξερα τα πάντα για τον καθένα σας. Όλα ήταν ήδη έτοιμα. Όλα ήταν γραμμένα. Ήξερα τις απαντήσεις σας. Γνωρίζω τα πάντα για εσάς. Έπρεπε να παραδεχτείτε τα μυστικά σας. Ήθελα να δω πόσο ειλικρινείς είστε. Όλοι είπατε την αλήθεια. Όσοι αποχώρησαν είπαν ψέματα. Δε παραδέχτηκαν τα απωθημένα τους. Οι δύο πρώτοι παίχτες θα αποχωρούσαν,γιατί δεν είχαν φως. Πίστευαν πως με έχουν πείσει ότι έχουν φως. Μόνο σκοτάδι είχαν. Οι γόβες μου ήταν ενεργοποιημένες ως δόλωμα για να τις πιάσουν οι σκοτεινοί. Πλάκα είχε. Μπορείτε να χαμογελάσετε. Σας χαρίζω τον έρωτα. Σας χαρίζω το όνομα από το άλλο σας μισό. Ερωτευθείτε για να σωθείτε!"


Έμειναν δύο άντρες. Δύσκολη η απόφαση.


Η γυναίκα τους κοίταξε με έντονο βλέμμα.

"Εσύ,έχεις υπάρξει σύζυγός μου κάποτε. Κι εσύ έχεις υπάρχει γιος μου. Έχετε υπάρξει πατέρας και γιος. Δεν έχετε μνήμες. Αγκαλιαστείτε. Ξανασυνατηθήκαμε επιτέλους. Αυτό το παιχνίδι έγινε για σας από το σύμπαν. Σας αγαπώ και μου λείψατε. Έγιναν λάθη κάποτε από τον πατέρα σου,γιε μου. Τον συγχώρησα. Έκανα κι εγώ λάθη. Με στερήθηκες παιδί μου. Συγγνώμη."


Περπάτησε συγκινημένη κι απευθύνθηκε στον άντρα με αριθμό 8.


"Δεν ήξερες πως είχες τρεις γιους μέσα στο χρόνο, μάτια. Ο ένας είναι σπίτι σου, ο άλλος στο δικό μου κι αυτός είναι ο τρίτος. Πάντως στα ερωτικά μας παιχνίδια δεν άλλαξες καθόλου γούστα. Όσα δεν ήξερες, τα έμαθες μαζί μου. Όσα δεν ήξερα, τα έζησα μαζί σου. Απελευθέρωνε ο ένας τον άλλο.Θα απολάμβανα να ξαναζήσω όλα όσα έχω ζήσει μαζί σου και υπάρχουν στις μνήμες μου. Είδες πόσο σκανταλιάρα είμαι;"


Σόφη Λύσσαρη
καθ.δημιουργικής γραφής
κατηγορία:ερωτικό/μεταφυσικό/ακατάλληλο/φανταστική ιστορία/μυστήριο
copyright 9-3-18








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου