Τα Βιβλία μου

ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ  -  Συλλογή Πρώτη, Ιανουάριος 2013

Το βιβλίο αυτό είναι η πρώτη μου συλλογή τραγουδιών και δεν πωλείται (ISBN: 978-960-93-4693-1). Όλοι μπορούν να τα μελοποιήσουν δωρεάν αρκεί να φαίνεται το όνομά μου στους στίχους εφόσον ληφθεί η συγκατάθεσή μου. Έχω επιλέξει θεματολογία στα τραγούδια μου όχι απαραίτητα από προσωπικά μου βιώματα, αλλά θέματα που να αντιπροσωπεύουν κάθε κατάσταση. Υπάρχουν τραγούδια που έχουν μάλιστα γραφεί αποκλειστικά για άντρες τραγουδιστές. Αν υπάρχει φυσικά κάποιο CD που να περιλαμβάνει μελοποιημένο τραγούδι μου θα επιθυμούσα ως σουβενίρ ένα. Το πιο σημαντικό είναι πως κάθε τραγούδι μου δε δίνεται αποκλειστικά σε κάποιον καλλιτέχνη διότι δεν είμαι η  προσωπική του στιχουργός. Όλα τα τραγούδια αυτού του βιβλίου είναι για όλους τους καλλιτέχνες ανεξαρτήτως αριθμού εκτελέσεων ή διασκευών πάνω στο ίδιο τραγούδι με τη σύμφωνη γνώμη μου. Μπορεί να συμπληρωθεί κάτι από μένα σε κάποιο τραγούδι εφόσον μου ζητηθεί ή επίσης να παραλειφθεί κάποιος στίχος εφόσον συμφωνηθεί.  Για προσωπική στιχουργός κάποιου καλλιτέχνη μπορούμε να το συζητήσουμε με διαφορετικούς όρους.   Μπορείτε να με διαβάσετε στο blog μου www.sophielyssari.blogspot.com ή μέσα από το facebook κάνοντας αναζήτηση στη σελίδα Sophie Lyssari - Συγγραφικό Έργο και στην ομάδα ΣΟΦΗ ΛΥΣΣΑΡΗ – ΒΙΒΛΙΑ. Τα πνευματικά δικαιώματα του παρόντος βιβλίου  ανήκουν αποκλειστικά σε μένα και ισχύουν τα περί Νόμου προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων. Σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από οποιονδήποτε για μελοποίηση των στίχων μου μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο sophie.lyssari@gmail.com.  Σας εύχομαι ένα υπέροχο και απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των δικών μου τραγουδιών!!!ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ, Μάιος 2012

Το παρόν βιβλίο είναι η πρώτη μου ποιητική ανθολογία στην ελληνική γλώσσα η οποία αποτελείται από 53 ποιήματα.(ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΔΥΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ/.ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ISBN:978-618-80058-0-8). Το βιβλίο τυπώθηκε σε λίγα αντίγραφα για φίλους και Δημοτικές Βιβλιοθήκες και προσφέρεται για δωρεάν αναγνώσεις στο μπλόγκ μου www.sophielyssari.blogspot.com Κάποια από αυτά θα μπορούσαν να μελοποιηθούν και να τραγουδηθούν.
Αναδημοσιεύσεις ποιημάτων αυτού του βιβλίου έχουν γίνει από πολλές ιστοσελίδες, διαδικτυακές εφημερίδες και μπλογκς. Επίσης ο τραγουδιστής και συνθέτης Δόξας Κώστας Γ. το καλοκαίρι του 2012 έγραψε μουσική για το ποίημα του βιβλίου 'Γράμμα' και το όμορφο βίντεό του το παρουσίασε στο you tube. Στις 20 Σεπτέμβρη του 2012 ο συνθέτης Νίκος Φυλακτός σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ν.Ηρακλείου στο Κτήμα Φιξ μου έκανε μία έκπληξη μέσα από τη διοργάνωση απαγγελίας τεσσάρων ποιημάτων της συλλογής 'Κατάθεση Ψυχής' -  'Ελλάδα', Έρωτας',  'Ξενιτιά',  'Δημοκρατία της ντροπής'. Στις  30 Οκτωβρίου 2012 έδωσα την πρώτη μου συνέντευξη στο Vres-Agrinio.gr ενώ στις 3 Νοεμβρίου 2012 ακολούθησε άλλη συνέντευξη στο μουσικό διαδικτυακό σταθμό Μusic Creations με αφορμή την ποιητική αυτή ανθολογία. 

Εύχομαι η κατάθεση ψυχής μου να σας ταξιδέψει ...