Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ! (ακατάλληλο)

-Λουκά γιατί είσαι στεναχωρημένος;

-Χρήστο μου,έχουν γίνει πολλά με τη Μαρία.

-Δηλαδή;

-Αρχικά με μπλόκαρε στο βάιμπερ. Γέλασα. Μπέμπα… Θέλει θηλασμό μάλλον…Τι να πω; Δεν έδωσα σημασία και ταξίδεψα για να τη δω. Δεν ήρθε. Την πήρα τηλέφωνο και δεν απάντησε. Της έστειλα μηνύματα και αδιαφόρησε…

-Ώπα, ώπα, τι έγινε λέει;

-Περίμενε έχει και συνέχεια Χρήστο μου. Μπλέχτηκαν στη μέση τρίτα άτομα. Οι άντρες φίλοι της ήταν όλοι κύριοι, με κάπα κεφαλαίο. Το χειρίστηκαν πολύ μαγικά κι εξωτικά όλο το θέμα. Οι γυναίκες φίλες της το χειρίστηκαν όμως με πουτανιά. Μία από αυτές με αποκάλεσε, αν και είμαι άντρας βέβαια, «Εύα»… Λες και παρέσυρα το κορίτσι! Κι όχι μόνο αυτό Χρήστο μου. Έκραξε και τη Μαρία ταυτόχρονα.

-Πώς την έκραξε;

-Σχολίασε πως και σερβιέτα να κατεβάσω στο φέισμπουκ, η Μαρία θα κάνει λάικ! Έλεος δηλαδή! Εμετικό κουτσομπολιό.

- Θεέ μου! Τι επίπεδο!

-Έχει και συνέχεια το πράγμα. Μια φίλη της, ανυπομονεί να μάθει τη συνέχεια της ιστορίας μας, γιατί θέλει να γράψει βιβλίο! Λες κι αν θέλαμε εμείς δε θα γράφαμε βιβλίο, αυτή τη γελοία θα περιμέναμε!

-Γελάω φίλε.. Σόρυ κιόλας.

-Χρήστο έχει κι άλλο το μενού. Μία από τις φίλες της ειρωνικά συζητούσε με μια άλλη πως θα στείλουν τη Μαρία πακέτο σε μένα, σε μεγάλο κουτί με κόκκινη κορδέλα την 24η Δεκεμβρίου…

-χα, χα Κλαίω από το σχόλιο! Καλό ε;

-Ρε μαλάκα σοβαρέψου! Η άλλη η ψώλα είπε ακριβώς την εξής φράση:
“ Αχ, μωρέ.. Είναι τόσο ερωτευμένο το αγόρι μας. Κρίμα ρε παιδιά!»

-Λουκά μην ασχολείσαι. Λάθος που μπλέχτηκαν τρίτοι. Έχεις αξιοπρέπεια, ήθος, ειλικρίνεια και φως. Μη σκοτεινιάζεις από το σκοτάδι των άλλων. Ενημέρωσε όμως τη Μαρία για την ποιότητα των φίλων της.

-Γιατί να την ενημερώσω;

-Γιατί εσύ φίλε ξέρεις να αγαπάς.


Σόφη Λύσσαρη
Καθηγήτρια δημιουργικής γραφής
Copyright 2017
Κατηγορία: σατιρικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου